Затягат контрола в яслите, детските градини и училищата

Затягат контрола в яслите, детските градини и училищата. Причината е ръстът на заразени с коронавирус у нас.

Ще се проверява всяко едно дете за висока температура, болно гърло и други характерни симптоми.

Имунитет за цялото семейство

Тези, които ги имат, няма да бъдат допускани в час. Указанията вече са изпратени от Столичната регионална здравна инспекция до директори на училища и детски градини.

Ръст на заразените се наблюдава от няколко седмици. На места преподаватели и училищни директори започват да обмислят въвеждане на онлайн обучение.

Някои директори дори вече дават на родителите да попълнят декларации, че са съгласни децата им да се обучават по този начин.за допускане на децата в яслите, детските градини и училищата. Причината е ръстът на заразени с коронавирус у нас.

Новите потвърдени случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие са 550. Това сочат данните на Единния информационен портал. Това е най-високата бройка за последните дни.

Направени са 3 383 теста. Тва означава, че делът на положителните резултати е 16,2 процента.

През последното денонощие са починали осем души с потвърдена коронавирусна инфекция.

В момента в болница са 334 души с диагноза COVID-19. 19 от тях са в интензивни отделения. Новопостъпилите в болници в страната са 62. Излекувани през последното денонощие са 227 души.

Най-добрият Пробиотик на пазара

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!