4-месечното момиченце, което победи рака и отпразнува първия си рожден ден

Лилиан Грейс Бордън (Лили) е родена красиво и на пръв поглед здраво момиченце. За родителите си тя била перфектна.

Но според дарителската кампания, родителите забелязали, че нещо не е наред с бебето Лили. Тя не движела крайниците си съвсем правилно.

Бързо след това е назначен ядрено-магнитен резонанс и лекарите забелязват нещо в мозъчния й ствол. Дотогава майката на Лили казва, че дишането й е било компрометирано, така че я изпратили в интензивното и я поставили на дихателна тръба и сонда за стомашно хранене.

Шари Бордън, нейната майка, казва, че резултатите били притеснителни, така че се консултирали с детската болница Benioff на UCSF в Оукланд, Калифорния. След това Лили и майка й били откарани до Оукланд с медицински транспортен самолет.

Започнете имунопрофилактика на вашите деца с Имунокидс на Dr.Mario

Малък лъч надежда съществувало в наскоро одобрената таргетна химиотерапия за тумори с определен генетичен състав. Но те трябвало да действат бързо, ако искали да има шанс да спасят Лили.

Туморът бил агресивен. “Лекарите казаха, че поради местоположението му операцията просто не е била опция. Химиотерапията бе единствената надежда на Лили”, казва майка й.

Започнете имунопрофилактика на вашите деца с Имунокидс на Dr.Mario

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!