Уникално предаване за Ванга по руската телевизия и нейното предсказание за 22.02.22 г.

Вчера  по Первый канал бе излъчено предаване  за Ванга.

Бях учуден от интереса на руснаците към нея. А ние, българите сякаш я позабравихме.

Каква бе темата на предаването?   Един руснак е посетил Ванга през 90-те години. И тогава тя е предсказала, че когато в годините се съберат 5-те двойки , ще има катаклизми – война на изток, но преди това човечеството ще се е срещнало с епидемия.

И изведнъж бях вцепенен – да ,наистина ние преживяхме корона вирусната пандемия, и тъкмо тя отшумя, ни се „поднесе“ нова криза – войната в Украйна.

Наистина сме имали велик феномен и с това трябва да се гордеем.

Но коя е Ванга?

Тя е родена н 31.01.1911 г. Родителите са кръстили малкото момиченце Вангелия, което означавало „носи добрата новина“.

Рано загубва майка си.

На 12-годишна възраст Ванга попада в пясъчно торнадо и то е отнесло на километри от дома й. Когато родителите я открили , очите й били плътно затворени от попадналия пясък в тях. Нуждаела се от операция, но нямали пари и след 4 години  напълно ослепяла.

Ванга е изпратена в дом за слепи деца в Сърбия. Там получила добри грижи.

След като се връща в дома, тя е движила цялата домакинска работа.

За първи път ясновидските й способности са се проявили през 1940 година. Помагала е на своите роднини и съселяни.

Тя имала уникален метод – давала е парче рафинирана захар, върху която човека да спи  и след това по нея да се предсказва бъдещето.

На 11-ти август 1996 година умира от рак.

Ето и някои от предсказанията на Ванга:

Пражката пролет – в началото на 1968 година Ванга говори за „тъмни облаци над Прага“. Точно след половин година войските на Варшавския договор влезнаха в Прага.

Смъртта на подводницата „Курск“ – Гадателката казва – „Курск ще бъде погълнат от вода“. Тогава никой не разбра как целия град ще потъне във вода, но след  случая с подводницата, нещата си дойдоха на мястото.

Перестройката и разпадането на СССР – През 1980 година Вангелия пророкува смъртта на последния ръководител на държавата, дестабилизация и разпад на режима. След пет години това се случва.

9/11 – терористичният акт по кулите близнаци в Ню Йорк – По този повод ясновидката казва – Братята ще загинат от ударите на  железни птици. Ако съдим по последващите събития, не ни е излъгала.

И още нещо интересно – Ванга е прогнозирала появата на цифровите валути – Бийткона. Тя е казала – парите ще изчезнат и на тяхно място ще се появат числа.

Ванга е български феномен, но ние много рядко се сещаме за нея а имаме повод за гордост

.Регистрирайте се в нашата здравна социална мрежа SANITAS  и участвайте в дискусиите, споделете ваши здравни въпроси за да бъдете винаги информирани.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!