ФОРУМИ

Намери отговори, задай въпроси и се свържи с други хора,
които се интеруват от същите неща като теб.

 • Силна жажда и нощно напикаване

  Публикувано от Tedi Georgieva на март 1, 2023 at 2:32 pm

  Здравете,

  Дъщеря ми е 27 годишна,не е омъжена все още.Безработна е заради здравословни проблеми.От малка е свръх чувствителна.До 20годишнината си постоянно ревеше.Беше пълна отличничка в училище и много взискателна към себе си.От бебешката и възраст е постоянно обилно изпотена и вечно болна.Сега ви пиша най вече заради силната жажда която има.Това е от 4години вече.Личната лекарка я познава от малка и знае че е лабилна психически и каза,че е психогенно.Проблема е там,че тя се налива с вода не по малко от 10-13литра.Без вода не мърда никъде.Даже в банята да влезе да се къпе взима шишето с нея.И от както лочи тия количества вода си напикава всяка нощ.В чудо си видях с нея и накрая започнахме да купуваме памперси но тя толкова вода пие че много често дюшека е мокър и то обилно.Личната лекарка каза да си ходи на психолог или психиатър.Дъщеря ми наистина премина преди 5 години голям стрес .И от тогава и се развали съня и започна тази жажда.До сега само Алора е взимала за сън,но я спря защото почна да не и действа.Нощем спи по два-три часа и сутрин я оставям да си доспи още.Иначе е много весела,енергична.Пускала е изследвания за кръвната захар всичко е нормално.До сега не сме се обръщали към хомеопатията и рекох да я опитаме.

  Някой може ли да се изкаже по въпроса,дали би помогнала хомеопатията?

  Теди Раева replied преди 1 година, 4 месеци 2 Потребители · 1 Reply
 • 1 Reply
 • Теди Раева

  Член
  март 2, 2023 at 9:14 am

  Здравейте, виждам, че оплакванията при Вашата дъщеря са комплексни и превалира лабилната психика. Да, Д-р Марио ми е съставял схема и съм доволна. Може да направите и мейл консултация.

Log in to reply.

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!