ФОРУМИ

Намери отговори, задай въпроси и се свържи с други хора,
които се интеруват от същите неща като теб.

 • “Игри на волята…”

  Публикувано от Рени Грозева на септември 26, 2022 at 3:37 am

  Подло същество, гадина, гнила душица! Мрежата хули Елица от “Игри на волята” заради…

  И новият сезон на “Игри на волята” предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си.

  “Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да дават пример. А тя показва само егоизъм, да не говорим, че на последната игра се смееше нагло и се опитваше да дразни Касим. Не й прави чест. Изобщо… много подло същество”.

  “Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, за да отсъпи победата на Касим, вместо да говори за храна през цялото време Гадина! Вънка!”

  Касим от “Игри на волята” сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче

  “Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните”, са само малка част от коментарите в социалната мрежа след петъчното издание на формата. Една от основните причини за масовото недоволство е поведението на Елица по време на едно от състезанията.

  27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов медал по борба в Рио де Жанейро през 2016-та, май сериозно прекалява с изказванята и претенциите, но да видим дали това не е част от стратегията й

  Рени Грозева replied преди 1 година, 7 месеци 1 Потребител · 0 Отговори
 • 0 Отговори

Съжаляваме, но все още няма отговори.

Log in to reply.

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!