ФОРУМИ

Намери отговори, задай въпроси и се свържи с други хора,
които се интеруват от същите неща като теб.

 • Публикувано от Милена Иванова на септември 11, 2022 at 5:38 pm

  Тази година разчитат на футбулната звезда Стоичков за интерес към Фермата

  Страшна истерия предизвика появата на футболната легенда Христо Стоичков като специален гост в новия сезон на “Фермата”.

  В момента, в който зърнаха Камата в риалитито, претендентите за стоте бона изпаднаха в ступор. Някои от тях започнаха да му се кланят, други се просълзиха, трети се хванаха за сърцето. Един от най-забавните участници в предаването – собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен като бай Анго, се хвърли да целува краката на своя идол.

  Докато Стоичков се усети, мъжагата обсипа с целувки гениалната му левачка, която ни прослави по целия свят.Страшна истерия предизвика появата на футболната легенда Христо Стоичков като специален гост в новия сезон на “Фермата”. В момента, в който зърнаха Камата в риалитито, претендентите за стоте бона изпаднаха в ступор. Някои от тях започнаха да му се кланят, други се просълзиха, трети се хванаха за сърцето.

  Един от най-забавните участници в предаването – собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен като бай Анго, се хвърли да целува краката на своя идол. Докато Стоичков се усети, мъжагата обсипа с целувки гениалната му левачка, която ни прослави по целия свят.

  Теди Раева replied преди 1 година, 6 месеци 3 Потребители · 4 Отговори
 • 4 Отговори
 • Теди Раева

  Член
  септември 11, 2022 at 5:43 pm

  Аз пък смятам, че тепърва ще има интересни моменти и, че тази година ми се виждат по-силни участниците.

 • Рени Грозева

  Член
  септември 14, 2022 at 2:39 am

  Стоичков не е получил и стотинка за участието си във “Фермата”

  Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във “Фермата“. Вече трети ден интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни. В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който той е получил от продуцентите и водещи на шоуто – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

  Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии. През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми, пише HotArena.

  Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже прецедент. Освен, че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във “Фермата“.

  Според източници от продукцията, Камата влиза във “Фермата“ без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация. Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света. Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването. “Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във “Фермата“. Вече трети ден интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни. В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който той е получил от продуцентите и водещи на шоуто – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

  Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии. През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми, пише HotArena.

  Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже прецедент. Освен, че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във “Фермата“.

  Според източници от продукцията, Камата влиза във “Фермата“ без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация. Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света. Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването. “Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.

 • Рени Грозева

  Член
  ноември 13, 2022 at 5:05 am

  Евгени отпадна от Фермата след оспорван двубой

  Сълзите на всички демонстрират, че си спечелил сърцата им, а това е най-важното, разяснява водещият Андрей

  След оспорван дуел на арената в събота вечер 32-годишният литовец Владислав Симанел победи 25-годишния Евгени Коев с 8 на 7 точки.

  „ Имам проблеми с бъбреците, и то огромни! Според мен по-важно е здравето, в сравнение с тази игра. Влад е по-добър. Каквото можах – демонстрирах “ – съобщи след дуела потомственият служител на реда от Казанлък, който фермерите шеговито назоваха Генчо МВР-то.

  „ Сълзите на всички демонстрират, че си спечелил сърцата им, а това е най-важното “, коментира водещият Андрей, написа.

  „ За мен това е огромно прекарване, което евентуално повече няма да изпитам. Радвам се, че открих у всеки тук един мост и го построих. То се вижда и по агитката ми. Обичам всички ви. Мислете първо и по-късно говорете. Не всичко е непременно, както сподели моят „ брат “ Иван. За мен беше наслаждение да съм до такива хора. Да вземам участие във „ Фермата “ беше моя фантазия. Беше фантазия и на дядо ми, който към този момент не е измежду нас. Надявам се да се гордее с мен “, бяха последните думи на Евгени Коев, който бе в риалито 10 седмици.

  „ Не желаех да излизам против Гената, спахме дружно на открито, делихме си храната “, разяснява през сълзи Влад.

 • Теди Раева

  Член
  ноември 20, 2022 at 6:02 am

  <b itemprop=”headline”>„Фермата“ приключи без хепиенд за Хепи Ванче

  Без хепиенд приключи „Фермата“ за Хепи Ванче, която се надяваше отново да стигне до финала и да вземе голямата награда за втори път. Шампионката от шестото издание на риалитито напусна новия сезон, след като беше отстранена от бившата хандбалистка Камелия след инфарктен дуел.

  <b itemprop=”headline”>

  Преди две години яхтената стюардеса си тръгна от предаването с тлъстия чек за 100 000 лева и остави усещането, че е непобедима на Арената. Сега обаче тя беше сразена с 5 на 10 от конкурентка, с която беше в постоянен конфликт. Хепи Ванче беше убедена, че Камелия е най-грубата и самонадеяна участничка в предаването. Бившата спортистка, от своя страна, виждаше яхтената стюардеса като досадна, мрънкаща и мързелива. Двете не се помириха дори след дуела. „Предпочитах да падна от всеки друг достоен човек. Силно се надявам някоя от тези прекрасни дами тук да те победи с напредването на играта“, каза Ваня на опонентката си, преди да се прибере у дома.

  Яхтената стюардеса стартира отлично на Арената, но не успя да запази победния си устрем докрай. Тя си проправи по-бързо път през клаустрофобичен тунел от пръст и демонстрира по-точна стрелба с пясъчни торбички. Камелия обаче показа повече познания на въпросите от Алманаха, по-ловко се освободи от оплетено въже, без проблем разцепи ритловица и беше по-координирана при хвърлянето на пръчки – изпитание, от което Хепи Ванче се отказа. Бившата хандбалистка демонстрира сериозно превъзходство и в битката върху въжени люлки, триумфира и запази мястото си в риалитито.

Log in to reply.

Свържи се с нас:

Не забравяй да се регистрираш!

Регистрирай се, за да можеш да задаваш въпроси, да създаваш и отговаряш в дискусии, да се свързваш с други потребители и да намериш решение на твоя проблем!